dinsdag 25 september 2012

Het begint op te schieten

Zo, weer 16 nieuwe blokken erbij voor mijn plaid. Het duurt even zo met de hand maar dan heb je ook wat. Ik heb ze maar weer eens uitgelegd om te zien hoe het eruit ziet. De plaid moet nog wel wat groter worden maar er begint nu wel schot in de zaak te komen. Nu maar eens bekijken hoe ik de blokken wil rangschikken en welke kleuren ik er nog bij wil hebben. En op zoek gaan naar een mooie kleur voor de achterkant.

The blanket for my couch is progressing, I made another 16 blocks by hand and am thinking about how to arrange them. I want the blanket to be a little bit bigger so I have to make some more. And I need to buy a fabric for the backside.

zondag 9 september 2012

Plannen voor een tas

Ik heb zeker wel een jaar geleden een patroon en leren handvatten gekocht voor een tas, waarin ik mijn quiltspullen mee kan nemen. Die twee liggen mij al een tijdje aan te kijken en uiteindelijk heb ik er ook maar eens stof bij gekocht. Het bruin met stipjes (al eerder in New Zealand gekocht) voor de binnenkant en twee stofjes voor de buitenkant. Ik ga er binnenkort aan beginnen maar de plaid gaat nog steeds voor.

I'm thinking about making a bag to carry my quiltstuff. I bought the pattern a year ago and now I bought the fabric. I'm going to use the one with the little dots for the inside of the bag.