dinsdag 22 januari 2013

Van alles en nog wat

Het lijkt misschien alsof ik 2 maanden niets heb gedaan, maar niets is minder waar. Alleen niet zoveel gewerkt aan mijn quilt. Ik heb een trui gebreid (bijna klaar), ben hard aan de slag met het borduurwerk Balcony van Esscher (ik hoop over 5 jaar klaar) en ben wel voorzichtig begonnen met het aan elkaar zetten van de quilt. Zaterdag ga ik naar een embroideryles van Jessica Grimm. Ik denk er hard over om mijn blog een andere naam te geven, want de vlag dekt de lading niet meer.

Toen ik met deze trui begon dacht ik nog, die ga ik volgend jaar dragen want het was 10 graden boven nul. Maar ik ben er juist op tijd mee begonnen. Lange boorden en kabels op de mouwen.
 

Ik heb dit borduurwerk via internet besteld en dacht dat net zoals bij 'de vogels die in vissen veranderen' van Esscher dat er delen wit bleven. Geen kruissteekjes dus. Helaas, deze is alles borduren. Hier zie je ruim 1 A4tje geborduurd (duizenden steekjes), ik moet er nog ruim 20. En alleen wit, grijs en groentinten. Aan het begin saai want geen patroon te zien maar nu verschijnt gelukkig een stukje van het gebouw waar het balcon aan zit.

En dit wordt de plaid. Ik ben nu de blokken per 4 aan elkaar aan het zetten. Dan ga ik wassen want dat heb ik nog niet gedaan. Een jellyroll wassen heb ik geen goede ervaringen mee omdat het zo rafelt. Hoop dat dit goed gaat...

2 opmerkingen:

 1. He, het is gelukt om je foto's te plaatsen. Lekker bezig zie ik! Dat borduren zie ik mij toch nog steeds niet doen! wat een geduld werk. Succes maar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Permit me to introduce you to LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. We are directly into pure loan and project(s) financing in terms of investment. We provide financing solutions to private/companies seeking access to funds in the capital markets i.e. oil and gas, real estate, renewable energy, Pharmaceuticals, Health Care, transportation, construction, hotels and etc. We can finance up to the amount of $900,000,000.000 (Nine Hundred Million Dollars) in any region of the world as long as our 1.9% ROI can be guaranteed on the projects.
  Le-Meridian Funding Service
  (60 Piccadilly, Mayfair, London W1J 0BH, UK)
  lfdsloans@lemeridianfds.com

  BeantwoordenVerwijderen